Ontwikkeltraject “Levend Leiderschap”

By Nieuws

Verlang jij naar

 • Uit je groef te stappen naar een nieuw ritme
 • Jouw kracht te kennen en te kiezen
 • Op jouw plek te gaan staan
 • Vanuit je innerlijk, moreel kompas gebalanceerd te bewegen

Ervaring heb je al, in jouw persoonlijkheid en in jouw professie. En nu zoek je de verdieping vanuit nieuwe perspectieven op jouw ruimte en kracht.
Deze training put uit passie, jouw talenten, ervaringen en inspiratiebronnen, waarvan wij geloven dat jij die die al in je draagt. Ruimte om te reflecteren vanuit andere perspectieven leidt tot andere perspectieven, tot herbronnen en andere keuzes en uitkomsten, zowel persoonlijk als professioneel.

Waarom bij ons deze training?

Onze visie is dat ieder mens van nature leiderschap in zich draagt. Dat dit leiderschap soms weer tot leven gewekt wil worden om het ten volle te kunnen beleven als waardevolle, leidende energie. Dat de hectiek van alle dag soms ons de tijd en het zicht beneemt op onze kracht, kompas en keuzes. En dat het bewustzijn, lef en steun vraagt, om ten diepste vanuit jezelf te leven en te werken. Met een kleine groep, in een rustige ruimte met een reflectief ritme. Delend met anderen en begeleid door ons, gun je jezelf de ruimte om stil te staan waar je nu staat en waar je voor gaat. Wat jou beweegt om voor nieuwe daadkrachtige beweging te kiezen.
Jouw winst: een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling in prijs-kwaliteit verhouding op een inspirerende, reflectieve plaats.

Resultaat

 • Je wordt je weer bewust van en doorbreekt je gedragspatronen
 • Je vindt weer aansluiting op je innerlijke bronnen en moreel kompas
 • Je wordt weer de regisseur van je eigen leven en leiderschap
 • Je hebt weer een helder beeld, waar je voor staat en waar je voor gaat
 • Jouw levend leiderschap versterkt

Voor wie?

 • Je bent op zoek naar eigen kracht, geïnspireerde keuzes en kwaliteit van leven en leiderschap.
 • Je hebt eerdere ervaring met leiding krijgen en/of geven en met persoonlijke ontwikkeling, eerdere coaching of (gedrags)trainingen/ coaching en bent nu op zoek naar een verdiepende slag op identiteitsniveau
 • Je hebt reflectief vermogen op hbo/ academische niveau
 • Je verlangt naar de ruimte om met andere deelnemers met elkaar te delen, reflecteren, inspireren en ontwikkelen.

Ons komende programma van zes losse dagen start op woensdag 17 januari 2024 in Villa Klein Heumen in Nijmegen, een prachtige locatie aan de rand van het bos.
Data daarna worden in gezamenlijkheid vastgesteld op de eerste bijeenkomst. Investering in deze training is 3150 euro exclusief BTW en arrangementskosten.

Belangstelling?

Stuur een mail aan janssen.therese@gmail.com of freeklandmeter@gmail.com.

Over ons:
Therese Janssen website
Freek Landmeter Linkedin

Therese

Transitie Brandweer Veiligheidsregio Brabant Zuidoost

By Nieuws

Transitie Brandweer Veiligheidsregio Brabant Zuidoost

Afgelopen week heb ik de leiding bij de Brandweer Veiligheidsregio Brabant Zuidoost van de afdeling repressie (incidentbestrijding) mogen begeleiden. Er is een transitie in volle gang.

Een transitie is een verandering, dat weten we.
Een verandering in een organisatie, die vaak veel voeten in de aarde heeft. Een proces wat niet zomaar klaar is. Dat vraagt meebuigen, loyaliteit en soms risico nemen.
‘Gaat dat, wat bedacht is, werken?’
‘Welke betekenis geven we eraan?’
‘Het is soms zo fijn, als het blijft hoe het was. Waar gaan we naar toe?’
Iets ouds afsluiten, iets verliezen, loslaten en in het onwetende stappen. De dialoog écht aangaan met elkaar en vanuit daar elkaar weer opnieuw ontmoeten.

Met trots werd er hardop gezegd dat nu we na een jaar terugkijken, de spannende keuzes goed zijn gemaakt.
Er is een hecht team ontstaan vanuit veiligheid en vertrouwen.
Het is goed om te zien dat, wanneer iets aandacht krijgt, groeit.
Elkaar op zo’n team-dag weer scherp houden, waarnemen, met respect elkaar ontmoeten. Voorbij het wij-zij denken.
Dit laat zien dat schouders eronder zetten, lef hebben om het anders te doen, openstaan voor elkaar, een goed resultaat biedt. Opnieuw verbindt.
Goed bezig met elkaar.

Theresetijdvoorverandering

Een nieuw jaar opent nieuwe deuren!

By Nieuws

In de eerste plaats ben ik dankbaar voor al het vertrouwen wat mijn klanten mij afgelopen jaar hebben gegeven.

In een jaar van verwarring, onrust en verbinding opnieuw uitvinden, ben ik blij dat ik ondanks alles een mooi jaar heb gehad.

Nieuwe klanten, mooie samenwerkingen en waar ik bedrijven verder kon ondersteunen. Een jaar waar mijn deur open is gebleven en waarin 2021 de deur openstaat voor iedereen die vooruit wil!

In februari starten wij de training: Spanning/ Ontspanning

In april starten wij de training: Wijsheid in leiderschap

Verder alle vragen rondom coachen staan centraal.

Hoe ga jij vooruit in 2021?

 

20-03-2020 Trainingen, activiteiten, nieuws en trends.

By Nieuws

En dan is het Lente. Een lente, die in 2020 anders start, dan wij wensen en verlangen. De straten leger, de deuren, die op slot gaan.  Wat brengt het ons, is mijn vraag. Een waarschuwing, die we al lang hebben gehad en waar wij zo goed in zijn, om dit alles te negeren. Verstandigheidstijd, bezinningstijd, ruimte-tijd, creatieve-tijd. Kortom; een andere tijd, een tijd, waarin samenzijn op andere manieren betekenisvol is. Samenzijn vraagt van ons, om op een zinvolle wijze ermee om te gaan.

Ik blijf in mijn praktijk coachen en overleggen met anderen. Skypen, Zoom en andere digitale verbindingen zijn door de situatie nu meer dan welkom! En aanbevolen!

Ik steun de ander en ik vind het bijzonder om elkaar te ontmoeten. De andere invulling van mijn werk en de beleving daarvan voelt als zeer waardevol.

Mooie resultaten!

By Nieuws

Momenteel ben ik druk bezig met de begeleiden van een team logopedie. Afgelopen vrijdag heeft dit team een positieve accreditatie binnen en dat is een heel mooi resultaat. Dit mooie resultaat, maakt mij als coach ook blij!