Thérèse Janssen

Wie ben ik? Ik werk nu ruim 26 jaar als coach en trainer. Ik ben verbonden geweest, ook in vast dienstverband, aan organisaties waar ik veel ervaring heb opgedaan in het werkveld. Ik heb me gedurende deze periode ook toegelegd op het ontwikkelen van methodieken.

Sinds 8 jaar werk ik met veel plezier als zelfstandige, vanuit mijn coaching-/trainingsbureau in Nijmegen. Inmiddels werk ik onder andere samen met Radboudumc, ziekenhuizen, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, verschillende gemeenten en voortgezet onderwijsinstellingen. Daarnaast werk ik nauw samen met KSG Trainers & Consultants en diverse andere opdrachtgevers.

Mijn werk voelt als mijn jas. Ik ben tijdens mijn werk op mijn plek, omdat ik geniet van het samenwerken met de ander en het ontdekken waar het in essentie om gaat. Het is bijzonder om een ander te mogen ondersteunen op de weg naar verdere ontwikkeling.

Mijn visie is dat we een leven lang leren, onszelf prikkelen, leren uitdagen en soms ook confronteren. Dit doe ik met zachte hand, maar wel direct en ondersteunend. Ik maak hierbij gebruik van mijn gevoel van humor en sensitiviteit. Met deze werkwijze bied ik professionele kwaliteit en meerwaarde.

Wat anderen over mij zeggen: Ik ben een warm persoon, puur, oorspronkelijk en authentiek. Mijn gevoel voor humor is een fijne eigenschap.

Ik ben van oorsprong opgeleid tot dramatherapeut en maatschappelijk werker. Ik heb een master in coaching in de ZKM ( zelfconfrontatiemethode) gevolgd. Inmiddels heb ik 26 jaar ervaring als trainer/coach en adviseur binnen organisaties.

Naast mijn werk, zing ik met veel plezier in een koor. Ik geniet daarbij van het gezinsleven, samen met mijn echtgenoot en zes kinderen. En tijdens mijn yogalessen begeef ik me regelmatig in hogere sferen, om daarna juist weer met beide benen op de grond te kunnen staan. Yoga is voor mij een fijne manier om te ontspannen en te bezinnen.

Ik heb mij gespecialiseerd in:

stressreductie-training
mindfulness  (gecertificeerd)
ZKM- coaching (zelfconfrontatiemethode)
Rationeel cognitieve therapie/training
Voice Dialoque
Co-active coaching
Systemisch werken

Kwaliteitskeurmerken

Accreditatie 2016 : Liv’it / Achmea 2016