Thérèse Janssen

Wie ben ik? Ik werk nu ruim 23 jaar als coach en trainer. Ik ben verbonden geweest, ook in vast dienstverband, aan organisaties, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het werkveld, als ook in het ontwikkelen van methodieken.

Sinds 8 jaar werk ik met veel plezier zelfstandig en heb ik mijn bureau in Nijmegen gevestigd. Inmiddels werk ik samen met Radboudumc, Maartenskliniek, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, Gemeenten en Voortgezet onderwijs, KSG bureau voor training en advieswerk. Daarnaast diverse andere opdrachtgevers.

Mijn werk voelt als mijn jas. Ik ben in mijn werk op mijn plek, omdat ik geniet van het samenwerken met de ander. Onderzoeken, waar het in essentie om gaat. Het is bijzonder, om een ander te mogen ondersteunen op de weg naar verdere ontwikkeling.

Mijn visie is, dat we een leven lang leren, onszelf prikkelen, leren uitdagen en soms ook confronteren. Met zachte hand, maar wel direct en ondersteunend door mijn gevoel van humor en sensitiviteit, bied ik professionele kwaliteit en meerwaarde.

Wat anderen over mij zeggen: Ik ben een warm persoon, puur, oorspronkelijk en authentiek, mijn gevoel voor humor is een fijne eigenschap.

Ik ben van oorsprong opgeleid tot dramatherapeut en maatschappelijk werker. Ik heb een master in coaching in de ZKM ( zelfconfrontatiemethode) gevolgd. Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring als trainer/coach en adviseur binnen organisaties. Ik heb een coachings-/trainingsbureau in Nijmegen.

Ik heb mij gespecialiseerd in:

stress-reductie training,
mindfulness  (gecertificeerd)
ZKM- coaching (zelfconfrontatiemethode)
Rationeel cognitieve therapie/training
Voice Dialoque
Co-active coaching
Systemisch werken

Kwaliteitskeurmerken

Accreditatie 2016 : Liv’it / Achmea 2016