Training Wijsheid in leiderschap
 Start: september 2022 (datum volgt)

Als je haast hebt, is het tijd om te gaan zitten.

Therese_Training

Start: september 2022 (datum volgt)

Werken naar perspectief!

Hoe zou het zijn als jij………

 • Oude patronen leert te doorbreken
 • Keuzes leert maken vanuit jouw kracht
 • Duidelijk positie leert innemen
 • Meer rust en balans ervaart

Je hebt al de nodige bagage op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in jouw carrière en levensweg. En nu wil je een vervolgstap maken naar jouw eigen autonomie. Naar de beweging die innerlijk klopt.

Deze training gaat in op jouw talenten, rollen en krachtbronnen. Onze filosofie daarbij is dat deze bronnen al in je zitten. Door echter anders naar jezelf te kijken, leer je hoe je deze bronnen op een andere manier kunt inzetten. Dit geldt voor zowel je werk- als je privéleven.

Hoe werken wij:

Met het hoofd zijn we in staat om te kunnen begrijpen, te analyseren, causale verbanden te doorzien en daarmee oplossingen voor problemen te vinden.
Om een daadwerkelijke gedragsverandering bij jezelf teweeg te brengen, is het onvoldoende om cognitieve concepten aan te reiken. Om de gedragsverandering in gang te zetten en je ware autonomie aan te boren, dient een integratie van de volgende krachtbronnen in je lichaam plaats te vinden:

Hoofd / mentaal

Overtuigingen kunnen jou en de omgeving dienen, maar ze kunnen ook belemmerend werken. Een andere kijkwijze naar jezelf, zorgt ervoor dat je een positiever zelfbeeld krijgt.

Lijf / fysiek

De fysieke signalen in ons lichaam zijn de prikkels, die ons aanzetten tot bepaald automatisch gedrag. Persoonlijke kracht betekent dat je deze signalen kunt waarnemen, om vervolgens oude patronen te kunnen doorbreken. Hierdoor ontstaat er meer rust en balans.

Hart / emotioneel

Onze basisemoties (boos, blij, bang, bedroefd) kunnen ons helpen of juist belemmeren in onze kracht. Het toestaan van de eigen emoties en de kracht waarmee we deze inzetten in de communicatie, zijn de belangrijke grondleggers voor de eigen vitaliteit.

Energetisch / systemisch

Door verbinding te ervaren met je verlangens en je bronnen uit het verleden, komt er energie vrij. Dit zorgt er vervolgens voor dat je meer vanuit het hier en nu kunt gaan handelen.

Waarom volg je juist bij ons de training Wijsheid in Leiderschap?

Onze visie is: alles in de mens is in zijn potentie al aanwezig. Deze energie is echter vaak al ondergesneeuwd door normen, waarden en omstandigheden, die in verschillende situaties op jouw pad zijn gekomen. Door bewust op zoek te gaan naar je identiteit, ontdek je jezelf en de ander opnieuw en ervaar je je eigen kracht. Wij bieden meerwaarde, door ons als twee trainers te verbinden aan een kleine groep. Hierdoor krijg je maximale, individuele aandacht tijdens de groepstraining. Daarbij kun je desgewenst terugvallen op individuele coaching. Wij zijn in staat om een veilige omgeving te creëren, waar jouw potentie volledig tot bloei komt. Je gaat als een ander mens, met meer daadkracht en energie naar buiten.

Deze training geef ik met een van mijn zakelijk partners: Thorkell Sauren

Resultaat

 • je hebt meer regie en keuze over jouw eigen leven
 • je (h)erkent jouw gewoontepatronen en verandert daar daadkrachtig in
 • je vergroot jouw zelfvertrouwen en autonomie
 • je focus en vitaliteit nemen toe
 • je natuurlijk leiderschap neemt toe
 • Meer focus op inlevingsvermogen

Competenties

 • Initiatief, pro-activiteit
 • Onafhankelijkheid / overwicht
 • Zelfsturing
 • Zelfontwikkeling
 • Stressbestendigheid

Voor wie?

 • Je bent op zoek naar meer daadkracht, eigen autonomie en balans in jouw leven
 • je hebt eerdere ervaringen opgedaan in jouw persoonlijke ontwikkeling, ingegeven door je persoonlijke levenservaring en eerdere gedragstrainingen
 • je hebt een reflectievermogen op HBO-/WO-niveau
 • je bent bereid om, samen met de andere deelnemers, elkaar te inspireren en te motiveren

Opbouw en data

Wij kiezen er bewust voor om deze training met twee trainers te geven. Hierdoor kunnen wij de juiste aandacht geven, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.
De training bestaat uit zes losse trainingsdagen, met een doorlooptijd van ongeveer vier maanden, uitgevoerd in de omgeving van Nijmegen.

De eerste dag voor deze training is in september 2022 (exacte datum volgt)

De werktijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. De volgende data worden op de eerste dag met de groep in onderling overleg afgestemd.

Voor aanvang van de opleiding is er een persoonlijk intakegesprek.
We stemmen de data voor deze intakes persoonlijk met je af, waarbij je qua locatie de keuzemogelijkheid Amsterdam of Nijmegen hebt.
Tijdens dit gesprek worden je doelstellingen en de wederzijdse verwachtingen besproken.
Voor de intake-dagen, kun je contact met ons opnemen via 06-43525352.

Plaats en creatieve broedplek

Wij werken op onze winterplek Zicht in Persingen bij Nijmegen. En op onze voorjaars-/zomerlocatie De Kas in Winsen bij Nijmegen.
Wij beiden je een plek waar het verbinden van mensen en ideeën centraal staat in een omgeving
Wat bedoel je met “in een omgeving?”.

Er zal een smakelijke, biologische lunch verzorgd worden, naast de gebruikelijke versnaperingen gedurende de dag.
Bij het volgen van deze opleiding gaan wij ervan uit, dat jouw opleidingsvraag door je werkgever wordt gesteund en daarmee ook gefinancierd. De investering bedraagt voor deze opleiding €2.750,- (excl. BTW). Bijkomende kosten zijn de arrangement-kosten van €492,- (incl. BTW) per persoon voor de zes trainingsdagen.

Volg je de training via een voor BTW vrijgestelde organisatie, dan kunnen wij in bepaalde situaties de mogelijkheid bieden om de training BTW-vrij aan te bieden.
Indien jij de opleiding zelf dient te bekostigen, neem dan met ons contact op voor eventuele alternatieve mogelijkheden. Wij willen namelijk mensen met een kleinere beurs ook de mogelijkheid bieden te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Veiligheid en Corona

Wij werken conform de RIVM-veiligheidsvoorschriften. Daarbij biedt onze training met maximaal acht deelnemers en een locatie ruimte van ruim 100m² alle mogelijkheid om veilig samen te kunnen werken.

Aanmelden

Meld je aan door op de aanmeldknop te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail toegestuurd en een uitnodiging voor een intakegesprek.

Factuur

Na de persoonlijke intake, volgt de definitieve inschrijving en ontvang je de factuur.
De factuur dient voor aanvang van de training te worden voldaan.

Annulering

Tot twee weken voor aanvang van de opleiding, is een annulering kosteloos. Daarna brengen wij het volledige bedrag in rekening.