Als je haast hebt, is het tijd om te gaan zitten.

Therese_Training

Van Overspanning naar Ontspanning
Wat je vasthoudt raak je kwijt
Wat je loslaat blijft bij je
Wat je vrij laat komt naar je toe

Beste allen,

In onze huidige samenleving ervaren steeds meer mensen symptomen van stress.

Niet iedereen ziet dit als een belemmering.

Maar soms weet je het even niet meer. Dan heb je het gevoel dat je uit balans raakt, je focus afneemt, je niet meer tevreden bent over hoe je het doet. Je piekergedrag wordt groter…

Dan is het tijd om te gaan zitten!

In de training die wij hiervoor hebben ontwikkeld, onderzoeken we samen waar de signalen vandaan komen. Hoe leer jij jouw signalen waar te nemen, te erkennen en vervolgens de juiste keuzes  te maken, waardoor het leven weer aantrekkelijker wordt?

Visie

Werken aan stress- en burn-outklachten vraagt nogal wat van je. De klachten zijn vaak een uiting van zowel (complexe) lichamelijke, psychologische als sociale patronen, die elkaar in stand houden of versterken. Dit maakt dat het lastig voor je kan zijn om deze patronen te doorbreken.

Daarom combineren we de kracht en expertise van een coach/trainer met ergotherapie. Deze twee werelden versterken elkaar enorm. Vanuit een brede visie krijg jij persoonlijk advies op maat, zodat jij de stappen gaat maken naar een ontspannen leven.

Uit ervaring weten wij, dat het werken in een kleine groep met het thema spanning/ontspanning het meest effectief is. Je krijgt de volle aandacht van je trainers en je leert daarnaast van de ervaringen van je medecursisten. Het vertrouwen en de veilige omgeving geven ruimte om te voelen, te delen en te groeien.

Wij werken met twee trainers in een groep van maximaal acht personen. Hierdoor hanteren wij een gerichte aanpak, die aansluit op ieders persoonlijke aandacht.

Je bent op je gelukkigst, als dat wat je denkt en voelt in overeenstemming is met wat je doet.

Resultaat

  • Hoe mooi zou het zijn, dat jij preventief leert signaleren welk stresssignaal jou belemmert in jouw dagelijks leven?
  • Hoe zou het zijn om jouw gewoontepatroon kritisch onder de loep te nemen?
  • Hoe zou het zijn om meer plezier en ontspanning te ervaren in dat wat jij doet?

Hoe ziet de training er in grote lijnen uit?

Wij bieden een driedaagse training aan (zie indeling hieronder). De trainingsdagen zijn niet aansluitend. Er zit steeds een periode van ongeveer drie á vier weken tussen. Hierdoor kun je de opgedane ervaringen en leermomenten toetsen in jouw dagelijks leven.

Voor de start van de training wordt elke deelnemer uitgenodigd voor een persoonlijk 1-op-1 intakegesprek. Dit gesprek geeft ons als trainers de juiste informatie, waardoor wij zoveel mogelijk op maat de training kunnen aanbieden.

Tussen de trainingsdagen door, plannen wij een 1-op-1 coachgesprek met jou. Een aantal weken na beëindiging van de training, heb je nogmaals een coachgesprek waarin we bespreken hoe het in de praktijk gaat.

Indeling training:

  • Dag 1 : Symptomen en signalen, herkenning en erkenning
  • Dag 2 : Wat houd ik in stand, hoe ga ik om met een veranderende omgeving?
  • Dag 3:  Wat en hoe pak ik niet meer vast en laat ik los, hoe leer ik mijzelf herwaarderen?

Wanneer

 

Arrangement

De training gaan wij geven op een bijzondere plek, namelijk ZICHT in Persingen bij Nijmegen. Investering  voor de training inclusief twee uur coaching bedraagt € 1.500,- excl. BTW. Arrangementkosten zijn voor drie dagen totaal € 72,- excl. BTW.

Wie zijn wij?

Pim van Keeken
“Als ergotherapeut coach ik op resultaatgerichte wijze mensen met chronische stress- en vermoeidheidsklachten in het significant verbeteren van hun levenskwaliteit. Zowel binnen de eerstelijns zorg in Nijmegen als binnen de revalidatie.”

www.ergocoach.nl

Therese_training1Thérèse Janssen
Sinds 1997 geef ik met veel plezier in allerlei disciplines, individueel als ook groepstrainingen en coaching.

www.therese-tijdvoorverandering.nl

Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Maak kennis met onze locatie en bekijk deze video: