Training Wijsheid in leiderschap

Start: woensdag 7 april

Werken met dilemma’s

Hoe zou het zijn als jij………

 • Oude patronen leert doorbreken
 • Keuzes leert maken vanuit jouw kracht
 • Duidelijk positie leert innemen
 • Meer rust en balans ervaart

Jij hebt al de nodige bagage opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in jouw carrière en levensweg. En jij wilt nu een diepere slag maken naar jouw eigen autonomie. Naar de beweging die innerlijk klopt.
Deze training gaat in op jouw talenten, rollen en krachtbronnen waarvan onze filosofie is dat deze bronnen reeds in jou zijn. Door anders naar jezelf te kijken, leer jij hoe je deze bronnen anders kunt inzetten, zowel in je werk alsook in je privė-leven.

Hoe werken wij:

Met het hoofd zijn we in staat om te kunnen begrijpen, te analyseren, causale verbanden te doorzien en daarmee voor problemen oplossingen creëren.
Om een daadwerkelijke gedragsverandering bij jouzelf teweeg te brengen is het onvoldoende om cognitieve concepten aan te reiken. Om de gedragsverandering in gang te zetten en jouw ware autonomie aan te boren, dient een integratie van de volgende krachtbronnen in jouw lichaam plaats te vinden:

Hoofd / mentaal

Overtuigingen kunnen jou en de omgeving dienen, maar deze kunnen ook belemmerend werken. Een andere kijkwijze naar jezelf zorgt ervoor dat jij een positiever zelfbeeld krijgt.

Lijf / fysiek

De fysieke signalen in ons lichaam zijn de prikkels die ons aanzetten tot bepaald automatisch gedrag. Persoonlijke kracht betekent: deze kunnen waarnemen om vervolgens oude patronen te kunnen doorbreken. Hierdoor ontstaat er meer rust en balans.

Hart / emotioneel

Onze basisemoties (boos, blij, bang, bedroefd) kunnen ons helpen of juist belemmeren in onze kracht. Het toestaan van de eigen emoties en de kracht om deze in te zetten in de communicatie zijn belangrijke grondleggers voor de eigen vitaliteit.

Energetisch / systemisch

Door verbinding te gaan ervaren met jouw verlangens, jouw bronnen uit het verleden, komt energie vrij waardoor jij meer vanuit het hier en nu kunt gaan handelen.

Waarom bij ons de training Wijsheid in Leiderschap?

Onze visie is: alles in de mens is in zijn potentie al aanwezig. Alleen is deze energie vaker al ondergesneeuwd door normen, waarden, omstandigheden die in verschillende situaties op jouw pad zijn gekomen. Door bewust op zoek te gaan naar jouw identiteit, ontdek je jezelf en de ander opnieuw en ervaar je jouw kracht. Wij creëren in ons aanbod een toegevoegde waarde door ons als twee trainers te verbinden aan een kleine groep. Hierdoor krijg je maximale individuele aandacht tijdens de groepstraining en kan daar, waar nodig, teruggevallen worden op individuele coaching. Wij zijn in staat om een veilige omgeving te creëren waar jouw potentie vol tot bloei gaat komen. Je gaat als een ander mens met meer daadkracht en energie naar buiten.

Deze training geef ik met een van mijn zakelijk partners: Thorkell Sauren

Resultaat

 • jij hebt meer regie en keuze over jouw eigen leven
 • jij (h)erkent jouw gewoontepatronen en verandert daar daadkrachtig in
 • jij vergroot jouw zelfvertrouwen en autonomie
 • jouw focus en vitaliteit neemt toe
 • jouw natuurlijk leiderschap vergroot
 • Inlevingsvermogen

Competenties

 • Initiatief, pro-activiteit
 • Onafhankelijkheid / overwicht
 • Zelfsturing
 • Zelfontwikkeling
 • Stressbestendigheid

Voor wie?

 • jij bent op zoek naar meer daadkracht, eigen autonomie en balans in jouw leven
 • jij hebt eerdere ervaringen opgedaan in jouw persoonlijke ontwikkeling ingegeven door jouw persoonlijke levenservaring en eerdere gedragstrainingen
 • jij hebt een reflectievermogen op hbo/academisch niveau
 • jij bent bereid om samen met de andere deelnemers elkaar te inspireren en te motiveren

Opbouw en data

Wij kiezen er bewust voor om deze training met twee trainers te geven. Hierdoor kunnen wij de juiste aandacht geven waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.
De training bestaat uit 6 losse trainingsdagen, met een doorlooptijd van ca 4 maanden, uitgevoerd in de omgeving van Nijmegen.

De eerste dag voor deze training is op : woensdag 7 april

De werktijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. De volgende data worden op de eerste dag met de groep in onderling overleg afgestemd.
Voor aanvang van de opleiding is er een persoonlijk intakegesprek.
Deze intakes worden qua datum afgestemd en met keuze mogelijkheid Amsterdam of Nijmegen.
Tijdens dit gesprek worden uw doelstellingen en de wederzijdse verwachtingen besproken.
Voor de intake dagen, neem contact met ons op: 06-43525352

Plaats en creatieve broedplek

Wij werken op onze winterplek Zicht in Persingen bij Nijmegen. En op onze voorjaars/zomerlocatie De Kas in Winsen bij Nijmegen.
Een plek waar het verbinden van mensen en ideeën centraal staat in een omgeving.
Er zal een smakelijke biologische lunch verzorgd worden naast de gebruikelijke versnaperingen gedurende de dag.
Bij het volgen van deze opleiding gaan wij ervan uit dat jouw opleidingsvraag door jouw werkgever wordt gesteund en daarmee ook gefinancieerd. De investering bedraagt voor deze opleiding €2500,- (excl. btw). Bijkomende kosten zijn de arrangement-kosten van €390,00 (incl. btw) per persoon voor de zes trainingsdagen.

Volg je de training via een btw-vrijgestelde organisatie, dan kunnen wij in bepaalde situaties de mogelijkheid bieden om de training BTW vrij aan te bieden.
Indien jij de opleiding zelf dient te bekostigen, neem dan met ons contact op over eventuele alternatieve mogelijkheden. Wij willen namelijk mensen met een kleinere beurs ook de mogelijkheid bieden te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Veiligheid en Corona

Wij werken conform de RIVM veiligheidsvoorschriften en daar bovenop is onze training met max. 8 deelnemers en een locatie ruimte van min. 100m2 een extra conditie om veilig samen te kunnen werken.

Aanmelden

Je kunt je voor deze training inschrijven met het E-mail formulier hieronder.
Je krijgt van ons een bevestiging per E-mail toegestuurd en een uitnodiging tot een intakegesprek.

Factuur

Na de persoonlijke intake volgt de definitieve inschrijving en ontvang jij de factuur.
De factuur dient voor aanvang van de training te worden voldaan.

Annulering

Tot twee weken voor aanvang van de opleiding is een annulering kosteloos. Daarna brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Hartelijke groet,

Thérèse en Thorkell